Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان

مصرف میوه‌ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

در ادامه­‌ی این مقاله به روش­های درمان بیماری ذات الریه و تب می­‌پردازیم.

یادتان باشد که عامل ابتلا به آنفولانزا ویروس است و مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک نه‌تنها به درمان بیماری کمکی نمی‎کند بلکه باعث مقاومت نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها می‌شود.

آنفولانزا به راحتی از طریق هوا منتقل می‌شود. همه ویروس‌های آنفولانزا از طریق قطرات بزاق و مخاطی که معمولاً از طریق عطسه، سرفه یا صحبت بسیار نزدیک با فرد دیگری منتشر می‌شود، منتقل می‌شوند. هنگامی که ویروس‌ها به غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی می‌رسند باعث عفونت می‌شوند. ویروس‌های آنفولانزا می‌توانند به ‌طور موقت در خارج از بدن زنده بمانند، بنابراین انتقال می‌تواند به‌ طور غیرمستقیم از دست‌ها، اشیاء و سطوح مانند دستمال، دستگیره در، کلیدهای چراغ و شیرآلات که به تازگی توسط ترشحات تنفسی آلوده شده‌اند، رخ دهد.

داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.

آنفلوآنزا در چه فصولی واکسن آنفولانزا هلندی شایع‌تر است؟ در هر زمانی از سال می‌توانید به این بیماری مبتلا شوید، اما در پاییز و زمستان احتمال بروز این مشکل بیشتر است.

تب: آنفلوآنزا تقریبا همیشه باعث افزایش دمای بدن می­‌شود. معمولا در افراد مبتلا به این بیماری درجه حرارت بدن بین ۳۷/۸ تا ۴۰ درجه سانتی­گراد است.

دکتر حمید سلطان علیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بایدها و نبایدهای مربوط به آنفلوآنزا، گفت: باید توجه کرد که همه ساله و با شروع فصل سرما شاهد افزایش شیوع عفونت‌های تنفسی در سطح جامعه هستیم.

البته در افرادی که برای بار اول واکسن را تزریق می‌کنند، مانند کودکان، ممکن است علائمی چون تب خفیف، بی حالی و درد عضلانی بروز کند.

بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه می‌شوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.

استفاده از عسل: عسل نمی‌­تواند باعث درمان آنفولانزا شود، اما در بهبود این بیماری نقش مهمی را ایفا می­‌کند.

همه‌ی افراد در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند؛ اما برخی افراد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت آنفولانزا قرار دارند. افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند:

یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *